Workshop van Re- naar Pro-actief

Wat gaan we doen?

Wij gebruiken de tijdmatrix van Stephen Covey voor het inzichtelijk maken van de recente activiteiten van alle teamleden. Bij elke activiteit zullen zij zich de vraag stellen of dit bijdraagt aan hun individuele doel, aan het team en aan de doelstelling van de organisatie.

Zo krijgen ze zicht op de verschillende taken in hun werk en hoe ze daar slimmer mee om kunnen gaan; wellicht door elkaar aan te vullen of taken te rouleren. Vaak komt het er op neer dat ze tijd vrij gaan maken om te werken aan hun persoonlijk doel, het doel van de organisatie en/of het team en daardoor proactiever gaan werken.

Resultaat

Deze workshop zorgt ervoor dat medewerkers in beweging worden gezet door na te gaan welke bijdrage zij leveren aan de organisatie en hoe zij nog meer van waarde kunnen zijn. Ze leren hoe ze nog meer voldoening kunnen halen uit hun werk door vooruit te kijken en te anticiperen op de ontwikkelingen die gaande zijn in de organisatie.

Heb je een vraag over bovenstaande workshop? Wil je weten of deze workshop aansluit bij jouw vraag of de vraag in jouw team? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.


%d bloggers liken dit: