DISC Analyse

Wil jij een beter en dieper inzicht krijgen in je eigen gedrag en communicatiestijl en die van je collega’s, gezinsleden en/of vrienden? De DISC-analyse is dé tool waarmee je inzicht krijgt in je gedrag, communicatie en interactie met anderen. Of het nu gaat om je professionele relaties, je gezin of je vriendenkring, de DISC-analyse helpt je om beter te begrijpen, aan te sluiten en te groeien.

Waarom kiezen voor de DISC-analyse?

  • Inzicht in jezelf: Ontdek jouw sterke punten, valkuilen en unieke kwaliteiten. Leer hoe je deze zo goed mogelijk inzet en je zelf kunt ontwikkelen.
  • Betere relaties: Begrijp de communicatievoorkeuren van anderen en verbeter je interactie met collega’s, familieleden en vrienden.
  • Conflictoplossing: Voorkom of verminder conflicten door te begrijpen hoe mensen met verschillende persoonlijkheidsstijlen denken, handelen en reageren.
  • Succes: Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden, verbeter teamwork en vergroot je effectiviteit op de werkvloer.

Hoe werkt het?

1️⃣ Bestel jouw DISC-analyse: Kies hieronder de persoonlijkheidsanalyse die het meest op jou van toepassing is. Doorloop vervolgens het bestelproces. Je ontvangt een vragenlijst die je kunt invullen op je eigen tempo (+/- 10 min).

2️⃣ Ontvang jouw persoonlijke rapport: Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een gedetailleerd DISC-rapport dat jouw persoonlijkheidsstijl, communicatievoorkeuren en ontwikkelingsmogelijkheden weergeeft.

3️⃣ Coachgesprek: In een online coach gesprek zal ik het rapport met je doornemen en zullen we de waardevolle inzichten uit je rapport bespreken en een plan van aanpak maken.

Investeer in je zelf en in de relatie met anderen en bestel nú jouw DISC-analyse!

%d bloggers liken dit: