Coaching

Het aansturen van mensen kan soms best pittig zijn, vooral als je het erbij doet en jouw eigen werk ook veel in tijd in beslag neemt. Dan maakt het hybride werken het er ook nog niet makkelijker op om een gevoel van samenhang onder het team te behouden. Wij ondersteunen jou graag! Laten we beginnen met het begrijpen van jezelf. Dit is de sleutel tot het leiden van anderen en het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Maar het gaat niet alleen om jou, het gaat ook om je team. Waar wil jij ze naartoe brengen en hoe ga jij ze daar krijgen? Samen werken wij aan jouw ontwikkeling en krijg je inzicht in jouw sterkte- en groeipunten. Wij helpen je hoe jij de visie, missie en doelstellingen van de organisatie kunt vertalen naar jouw rol als teammanager.

Hou deze pagina in de gaten. Daar kun je gratis materiaal downloaden die jou helpen om de samenwerking met en binnen jouw team te verbeteren. We updaten deze pagina regelmatig met nieuw materiaal!

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Wil je met ons overleggen en specifiek jouw situatie bespreken zodat wij met jou kunnen meedenken? We reserveren hier graag tijd voor. In principe kun je 30 min reserveren maar als we meer tijd nodig hebben dan maken we daarna gewoon een nieuwe afspraak.

We doen dit via Teams en je krijgt een link naar de vergadering toegestuurd. Dit gesprek is kosteloos.