Kennis – Do you have the Vibe?

5-oktober-2016 Nieuwsgierig naar de toekomst van Office Management? Op woensdag 05 oktober zouden we daar een kennissessie over hebben met 3 Vibe Managers maar helaas…..kwamen er op het laatst zoveel afmeldingen binnen dat we besloten hebben het niet door te laten gaan. Jammer hè? Vonden wij ook. Maar….. we komen terug met een nieuwe datum! Dus laat je horen!

Vibe is een bedrijfsfilosofie die in Silicon Valley is ontstaan en zorgt ervoor dat mensen optimaal hun werk kunnen doen en dat iedereen binnen het bedrijf met elkaar in contact staat en blijft. Inmiddels is Vibe overgewaaid naar Nederland.

Een Vibe Manager doet alles wat nodig is om een kantoor goed te laten draaien en de mensen optimaal hun werk te laten doen; van Office management, HR tot aan inkoop & facilitaire zaken. Volgens de oprichter van Wercker, directeur Micha Hernández van Leuffen zorgt Vibe Management ervoor dat mensen op een ontspannen manier hun werk doen, maar ook dat iedereen binnen het bedrijf met elkaar in contact staat. Hij heeft inmiddels 2 Vibe Managers in dienst en daar komt binnenkort nog een derde bij.

Ben je nieuwsgierig wat de baan precies inhoudt, welke werkzaamheden hieronder vallen, hoe Rita, Heleen en Suzanne hun dagen besteden? Geef je interesse aan door je naam achter te laten op onderstaand formulier. Wij houden je vervolgens op de hoogte!

De sessie zal gratis & interactief zijn, dat wil zeggen dat er veel ruimte is voor vragen, discussies en de vragen die jij vooraf hebt, kun je op onze site stellen zodat deze tijdens de sessie aan bod komen.

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Vibe Manager en wil je bekijken of deze functie iets voor jou is en/of hoe je dit vervolgens in jouw bedrijf kunt vormgeven?

Laat je naam achter en wij laten jou weten wanneer deze sessie zal plaatsvinden.

Nog meer weten over Vibe Manager? (tijd: 02:05)

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: