Organisatie

De wereld verandert en organisaties veranderen. Soms wordt het bedrijf op een andere manier aangestuurd, worden veel van de puur uitvoerende administratieve taken overgenomen door technologie en/of worden zelfsturende teams geïntroduceerd. Daardoor wordt er ook meer van jou verwacht; je wordt geacht mee te denken, vooruit te denken, pro-actief te zijn. Op welke onderdelen en aan welke processen kan jij waarde toevoegen? En hoe kan jij en jouw team het beste inspelen op deze ontwikkelingen?

Hoe kun jij van waarde zijn en blijven in een organisatie?


Het is dus belangrijk om actief na te denken over jouw positie in een veranderende organisatie. Waar bestaat jouw bijdrage uit en hoe kun je deze inzetten en vergroten? Hoe denkt de organisatie over de rol van ondersteuner? Wat zijn de doelstellingen en wat is hun visie? En past dit bij de doelstellingen van die jij hebt?

gemeente-utrecht” Ik vind dat jullie het programma op een leuke, interactieve manier hebben gebracht. Jullie zijn spontane dames en weten het perfect over te brengen!

Als je weet welke bijdrage jij levert en deze wilt behouden én je bent op de hoogte van de wensen & behoeften van een organisatie, dan kun je heel goed anticiperen op alle ontwikkelingen binnen de organisatie en de impact die dat heeft op jouw vak. Zo blijf je van enorm veel waarde voor een organisatie en ben je zelfs in staat deze te vergroten!

Hoe kunnen wij jou helpen?


Wij leren jou jouw bijdrage in kaart te brengen en laten zien hoe je deze kunt vergroten. Zelfbewust en vol zelfvertrouwen weet jij waar jij het verschil kunt maken. Na deze stap heb jij een goed inzicht en weet jij goed:

  • Waar jouw bijdrage momenteel ligt
  • Welke bijdrage jouw rol vraagt in de organisatie
  • Hoe jij je bijdrage kunt ontwikkelen
  • Wat je moet doen om jouw bijdrage in de organisatie te vergroten

Wij helpen jou te bepalen welke doelstellingen jij hebt en welke doelstellingen en visie een organisatie heeft. Waar zitten de overeenkomsten en waar zitten de uitdagingen? Hoe zien de processen eruit en waar kun je verbetering aanbrengen?

De gezichten achter Liefde voor TalentWil je eerst eens kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op via 06-50243003, wij komen graag langs voor een kennismaking!

Wat is een volgende stap?


Als jij op de hoogte bent van jouw (toekomstige) plek in de organisatie en je weet waar de organisatie naar toe beweegt en jij weet jouw unieke talenten volledig in te zetten om het verschil te maken, dan ben je toe aan een volgende stap.  De volgende stap naar een succesvolle toekomst is het in kaart brengen van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. De ontwikkelingen gaan in rap tempo en wie anders dan jij kan de organisatie op de hoogte moeten brengen van deze ontwikkelingen zodanig dat de organisatie daar (competitief) voordeel uit haalt. Juist ja, jij! Je bent klaar voor een volgende stap.

%d bloggers liken dit: