Ook in jullie team zijn patronen ontstaan. En deze patronen zie je terug in de ongeschreven regels.  Sommige ongeschreven regels zijn heel waardevol voor een team en andere zijn niet wenselijk omdat ze de prestaties van het team in de weg staan. Door met elkaar in gesprek te gaan over de ongeschreven regels zet je een eerste stap richting verandering. Wil je weten welke ongeschreven regels in jullie team gelden, deze bespreekbaar maken en leren hoe je hier verandering aan kunt brengen?

Dan is deze workshop uitermate geschikt! Na deze workshop zijn jullie in staat spannende zaken op een luchtige manier bespreekbaar te maken, van het probleem van enkelen het probleem van velen te maken, de urgentie om bepaalde patronen te versterken of te veranderen te vergroten en elkaar in de dagelijkse praktijk scherp te houden op de ongeschreven regels. Wij helpen jullie daar graag bij!

Wat gaan we doen?

Aan de hand van het Spel der Ongeschreven Regels krijgen jullie spelenderwijs zicht op de cultuur en ongeschreven regels in jullie team. Teamprocessen worden op deze manier  bespreekbaar gemaakt en wij geven jullie structuur en tips waardoor het makkelijker wordt voor jullie om gevoelige zaken met elkaar te bespreken. Er is ruimte voor jouw vragen en dilemma’s en jullie gaan oefenen met verschillende situaties die zich kunnen voordoen in jullie team.

Afgelopen jaren hebben wij met honderden ondersteuners mogen werken die op deze manier meer inzicht kregen in hun werkdruk, tools in handen kregen om hun werkdruk effectief aan te pakken en niet onbelangrijk, weer meer werkplezier kregen!

De workshop duurt ongeveer 3 uur maar kunnen we uiteraard uitbreiden, het is maar net waar jullie behoefte ligt. In de praktijk wordt deze workshop veelal ingezet om als team beter op elkaar in te spelen, de onderlinge samenwerking te verbeteren, gevoelige zaken op een luchtige wijze bespreekbaar te maken en/of als team nog beter te laten functioneren.

De gezichten achter Liefde voor TalentHeb je een vraag over bovenstaande workshop? Wil je weten of deze workshop aansluit bij jouw vraag of de vraag in jullie team? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is. Je kunt bellen met 06-50243003 of mailen naar info@liefdevoortalent.nl.

Terug naar alle workshops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s