Workhop Kleur Bekennen

Wat gaan we doen?

Aan de hand van een levendige hersentest en het kiezen van stellingen op basis van de 4 DISC kleuren, leren zij hun favoriete gedragsstijl kennen en gaan zij de andere gedragsstijlen bij hun collega’s herkennen.

Ze krijgen meer begrip voor elkaar en leren hoe ze het beste andere teamleden kunnen aanspreken op basis van hun favoriete gedragsstijl.

Resultaat

Deze workshop zorgt ervoor dat teams op een laagdrempelige manier zelfinzicht krijgen én inzicht én begrip krijgen voor de ander. Een efficiëntere, succesvollere en fijnere samenwerking is het resultaat!

Heb je een vraag over bovenstaande workshop? Wil je weten of deze workshop aansluit bij jouw vraag of de vraag in jouw team? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.


Recensie

Wij hebben Liefde voor Talent bij RTL uitgenodigd om de eerste inspiratiesessie van onze secretaresse community te begeleiden. Wij hadden de thema’s verandering, toekomst en verbinding bedacht en daarop hebben Mirjam en Alien heel goed ingespeeld.

Door de stellingen en kleurentest ontstonden er leuke gesprekken/discussie en hing er een hele goede vibe. En een heel kleurrijk geheel!

De reacties zijn erg positief en dat geeft ons een boost om de community verder uit te bouwen. Veel dank Mirjam en Alien!

%d bloggers liken dit: