Wil je de sfeer en werkwijze proeven van onze trainingen? Of wil je een specifiek onderwerp aankaarten? Dan is een workshop daarvoor geschikt. Wij organiseren diverse workshops en stemmen dat graag met jou af.

Workshop kleur bekennen!

Werk jij in een team? Werk jij met veel verschillende mensen? Heb jij wel eens dat je niet snapt waarom collega’s iets doen of iets niet doen? Denk jij wel eens dat jij het op een hele manier zou hebben aangepakt? Stuit je wel eens op onbegrip voor wat jij hebt gedaan? Zou jij wel eens meer inzicht willen krijgen in jezelf en in jouw collega’s?

Workshop werken met teamrollen

Werk jij in een team? Weet jij wat jouw bijdrage is aan een team? Ben jij degene van ‘niet lullen, maar poetsen’? Of vind je sfeer en harmonie vele malen belangrijker? Of ben je degene die graag de puntjes op de i zet?  Het liefst het voortouw neemt? Zou jij wel eens meer inzicht willen krijgen in jouw rol in het team en de rollen van jouw collega’s?

Workshop van re- naar proactief!

Werk jij in een team? Is het in balans en werkt iedereen met plezier? Een goed functionerend team geeft energie, maar het tegenovergestelde is helaas ook het geval: een niet functionerend team kan veel energie kosten. Vind jij het belangrijk om de energievreters bij jezelf en in je team te signaleren? En zou je daar graag verandering in willen brengen maar weet je niet hoe?

Workshop Feedback geven en ontvangen

Ken je dat, je hebt het in principe wel naar je zin op het werk, maar soms loopt het niet altijd even lekker met die collega of die ene manager. Maar omdat je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken of geen zin hebt in gedoe, laat je het maar zo; liever dit dan ruzie of verkeerd begrepen te worden. Maar wat als je precies zou weten hoe je dit moet aanpakken en leert hoe je iemand effectief kunt aanspreken? 

Workshop Innoveren

Is ons secretariaat wel klaar voor de toekomst? Doen we wel de goede dingen? Waar staan we en waar moeten we heen?  Wat verwacht de organisatie van ons en wat hebben wij de organisatie nu en straks te bieden? Zijn dit vragen die bij jullie spelen en hebben jullie behoefte om eens bij deze vragen stil te staan en te bedenken hoe het beter en/of anders kan?

Workshop van re- naar effectief!

Worstel jij wel eens met de waan van de dag? Wel eens? Of steeds vaker? Heb jij voor jezelf een doel bv. het volgen van een cursus of om aan meer projecten te gaan deelnemen maar kom je daar niet aan toe? Omdat je inbox het niet toelaat of je teveel vergaderingen moet bijwonen of dat je denkt dat jouw manager niet zonder jou kan?