kennis sessie clifford chance.pngOp 25 september 2018 van 15.30 uur tot 17:30 uur organiseren wij, samen met Clifford Chance, een kennissessie voor alle management ondersteuners. Heb je wel eens gehoord van een Billing Coördinator, Continuous Improvement expert of een Innovation Partner?

Het zijn allemaal hele interessante functies die worden ingevuld door secretaresses binnen Clifford Chance en/of succesvol worden uitgevoerd, juist door een goede ondersteuning van een secretaresse!

Door veranderingen in de maatschappij, verandert ook de advocatuur en veranderen jouw werkzaamheden dus logisch dat je als secretaresse mee moet in de veranderingen. Je werkt niet meer 1:1 voor een partner of advocaat dus zul je ook minder inhoudelijk op de hoogte zijn en nieuwe generaties advocaten doen steeds meer zelf. Kortom, jouw functie is er waarschijnlijk op het eerste gezicht niet leuker op geworden.

Toekomstige skills bij Clifford Chance
Maar hoe kun je het werk toch nog boeiend en uitdagend blijven houden? Dit kun je doen door pro-actief te zijn, mee te denken en het leuke werk naar je toe te halen. Hoe je dit voor elkaar krijgt en welke skills nodig zijn om als secretaressse ook in de toekomst van waarde te zijn, kom je te weten op 25 september 2018 van 15.30 tot 17.30 uur.

Dan vertellen een aantal secretaresses en voormalige secretaresses (inmiddels in een andere rol) van Clifford Chance aan jou wat ze precies doen, waar hun (nieuwe) werkzaamheden uit bestaan, hoe ze dit hebben aangepakt en hoe zij zich nog verder willen ontwikkelen. En jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Gratis en interactief
Tijdens een gratis en interactieve kennissessie, zullen we stilstaan bij de toekomstige skills van secretaresses in de advocatuur. De sessie is interactief, dat wil zeggen dat er veel ruimte is voor vragen, discussies en de vragen die jij vooraf hebt, kun je vooraf stellen zodat deze tijdens de sessie aan bod komen.

Besef jij ook dat de veranderingen onontkoombaar zijn, maar vind je het lastig om hierop te spelen of wil je gewoon geïnspireerd worden? Kom dan op 25 september van 15.30 uur tot 17:30 uur naar Clifford Chance en kom alles te weten over de toekomstige skills van management ondersteuners.

Deelname
Deelname aan deze informatieve sessie inclusief borrel is geheel kosteloos en wordt je aangeboden door Clifford Chance en Liefde voor Talent. De sessie is interactief, dat wil zeggen dat er veel ruimte is voor vragen en discussies.

Registreren kan hieronder, maar doe dat snel, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!