excellence-private-education-2015Op 24 januari 2017 zal er een intervisie sessie plaatsvinden bij de Zeister Schoolvereeniging en is bedoeld voor alle assistentes in het onderwijs. Het thema? De toekomst want onderwijs is hot, educatie staat hoog op de (politieke)agenda en we willen onze kinderen goed voorbereiden op de toekomst. En aan die toekomst draag jij als assistent in het onderwijs meer bij dan je denkt!

Onderwijs is hot, educatie staat hoog op de (politieke) agenda. Wij willen met z’n allen dat onze kinderen het allerbest worden voorbereid op de toekomst. Het allerbeste van Nederland, van Europa, en eigenlijk zelfs van de hele wereld. Als je net als Anna van Ommen via de ladder omhoog bent geklommen, van administratief ondersteuner tot bestuurssecretaris, dan heb je heel wat gezien, gehoord en geleerd over hoe onderwijs werkt en wat het moet doen.

Ook ken je de wegen die er moeten worden afgelegd om met een goed strategisch plan, een goede organisatie en implementatie, resultaten te boeken voor kwalitatief hoog onderwijs en, in nog een volgende stap, deze kwaliteit te borgen en te blijven verbeteren.

Top Assistent in het onderwijs

Aan dit hele proces draag jij als assistent bij. Je leidt de zaken in banen, heel vaak is dat volgens regels vanuit het ministerie/inspectie/cao. Je zet de verschillende mensen in de top van de organisatie in hun rol als, (adjunct)-directeur rector/bestuurder, bestuurder, toezichthouden, etcetc. en wijst hen op de acties en verantwoordelijkheden (good governance code). Afhankelijk van de grootte van de organisatie waarin je werkt, vervul je daarnaast nog een enorm scala aan werkzaamheden uit, die in veel gevallen zeer onderwijs specifiek zijn (examensecretaris, aanmeldingscoördinator).

Ben jij iemand die zich (deels) herkent in deze rol binnen een onderwijsorganisatie? Dan nodigen wij jou uit om te komen sparren op 24 januari 2017.

Liefde voor Talent organiseert in samenwerking met Anna van Ommen van Zeister Schoolvereeniging een intervisie sessie waarbij je:

  • kunt sparren over de toekomst,
  • maar ook de dagelijkse beslommeringen in het onderwijslandschap kunt bespreken
  • én waarin je andere assistenten in het onderwijs ontmoet.

Dus wil jij je netwerk met andere assistenten in het onderwijs vergroten en wil je graag kennis & ervaring uitwisselen en sparren over de toekomst van het onderwijs? Kom dan op 24 januari 2017 van 16:00 uur tot 17:30 uur naar de Zeister Schoolvereeniging op de Verlengde Slotlaan 13 in Zeist.

 

Registreer je hieronder, dan krijg je tzt meer details.