semco-stijlOp 29 mei 2018 organiseren wij voor de 2e keer een innovatie sessie bij Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV); een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook de secretaresses! Benieuwd hoe het is om als secretaresse in zo’n organisatie te werken?  

Wil jij weten hoe het is om als secretaresse bij het slimste bedrijf van 2014 te werken? Bij een advocatenkantoor dat werkt volgens het democratische model, gebaseerd op de ideeën van Ricardo Semler?

Semco-stijl
Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV) is zo’n bedrijf. Een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook jij als secretaresse! Daarvoor wordt inzet, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gevraagd. Dat kan een omslag maar ook een uitdaging zijn! Er kunnen taken wegvallen en taken bijkomen in ruil voor efficiency en werktevredenheid. Maar welke taken dan? Waar te beginnen? En hoe te beginnen?

Connie en Zoë delen hun kennis en ervaring
Connie Weber en Zoë van Hattum zijn twee secretaresses die bij BvdV werkzaam zijn. Tijdens een interactieve kennissessie vertellen zij jou hoe het is om in zo’n organisatie te werken. In een organisatie waarin ook secretaresses de vrijheid krijgen om zelf het werk in te richten. Zij vertellen jou waar hun werkzaamheden uit bestaan, waar ze tegenaan lopen en voorzien jou van allerlei inzichten. Inzichten die jij nodig hebt om te werken aan jouw richting, ambitie en toekomst!

Dat wil je toch niet missen? Kom op 29 mei 2018 van 10:00 uur tot 12.00 uur naar Bruggink & Van der Velden Advocaten & Belastingadviseurs.

Deelname
Deelname aan deze informatieve sessie inclusief lunch is geheel kosteloos en wordt je aangeboden door BvdV en Liefde voor Talent. De sessie is interactief, dat wil zeggen dat er veel ruimte is voor vragen en discussies.

Registreren kan hieronder, maar doe dat snel, we hebben maar 20 plekken beschikbaar!