Wij willen graag de kennis die wij hebben, delen met jou. Dat doen wij door middel van gratis en interactieve kennissessies waarin kennis & ervaringen worden uitgewisseld. Er vinden ongeveer 4 van dit soort sessies plaats per jaar.

Ontbijtsessie – Advocatuur – 16 november 2017

OntbijtsessieBen jij juridisch secretaresse en werkzaam in de advocatuur? Dan zal je ongetwijfeld ervaren dat het juridisch landschap verandert; veranderingen die worden veroorzaakt door onder meer de digitalisering van onze maatschappij (denk bv. aan project KEI). Het gevolg is dat ons vak verandert en dat banen minder zeker zijn.

Kijkje in de keuken – RTL Nederland

img_1403Op 16 maart hebben we een kijkje gekregen in de keuken van RTL Nederland in Hilversum en wat was het een succes! Mede dankzij Denise de Wit, Mirella Dorlandt en Carolina Vos kijken we terug op een zeer geslaagde middag waarin we veel hebben gezien, veel BN’ers tegen het lijf aan zijn gelopen en veel hebben geleerd over televisie. Compilatie zien? Bekijk dan het filmpje.

Intervisie sessie – Onderwijs

excellence-private-education-2015Op 24 januari 2017 zal er een intervisie sessie plaatsvinden bij de Zeister Schoolvereeniging en is bedoeld voor alle assistentes in het onderwijs. Het thema? De toekomst want onderwijs is hot, educatie staat hoog op de (politieke)agenda en we willen onze kinderen goed voorbereiden op de toekomst. En aan die toekomst draag jij als assistent in het onderwijs meer bij dan je denkt!

Kennis – Do you have the Vibe?

5-oktober-2016 Nieuwsgierig naar de toekomst van Office Management? Op woensdag 05 oktober zouden we daar een kennissessie over hebben met 3 Vibe Managers maar helaas…..kwamen er op het laatst zoveel afmeldingen binnen dat we besloten hebben het niet door te laten gaan. Jammer hè? Vonden wij ook. Maar….. we komen terug met een nieuwe datum! Dus laat je horen!

Inspireer – Samen werken aan de toekomst!

CollageDonderdag 31 maart 2015 stond in het teken van de toekomst en de veranderingen die dat met zich meebrengt. We organiseerden een inspireer sessie waarin secretaresses met elkaar konden sparren, ervaringen konden uitwisselen en geïnspireerd werden om te anticiperen op de ontwikkelingen van de toekomst.

Kijkje in de Keuken – Universiteit Wageningen

imagesDe tweede Kijkje-in-de-Keuken sessie vond plaats op 15 september 2015 bij de Universiteit Wageningen en met meer dan 12 deelnemers was het een zeer geslaagde en enerverende middag waarbij wij een goed beeld hebben gekregen hoe het is om bij verschillende afdelingen van de Universiteit werkzaam te zijn.

Kijkje in de Keuken – Gemeente Utrecht

gemeente-utrechtOp 25 juni 2015 vond de eerste Kijkje-in-de-Keuken plaats in het nieuwe stadskantoor van Gemeente Utrecht. Tijdens deze interactieve sessie hebben de dames van Utrecht inzicht gegeven in hoe hun werkdag eruit ziet en met welke (digitale) faciliteiten zij zijn uitgerust. Aan het einde kregen alle deelnemers een rondleiding!