Zo nu en dan kun je een persoonlijke coach goed gebruiken. Persoonlijke omstandigheden, grote uitdagingen of moeite met veranderingen zijn bijvoorbeeld redenen om een individueel coachingstraject te starten.

Op een zeer praktische wijze, gaan wij werken aan jouw thema en leerdoelen. Allereerst kijken wij welke talenten en kwaliteiten jij bezit en wat jij de afgelopen jaren hebt gedaan en geleerd. Vervolgens staan we stil bij waar je tegen aanloopt en waarom dat zo is. Vervolgens leren wij jou hoe je daar mee om kunt gaan en geven we daarbij zeer praktische en concrete tips die je direct kunt toepassen.

Het resultaat is dat je weer zelfverzekerd en met nieuwe energie een frisse blik hebt op de toekomst.

van-benthem-en-van-keulen“Steekwoorden die voor mij van toepassing zijn op de coaching van Mirjam: Luisterend oor, snel vinger op de zere plek, heldere uitleg, kordaat, inspirerend, open en spontaan. Kortom een geweldige coach!”

 

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit 3 sessies van 1,5 uur. We coachen bij voorkeur niet in een kantoorruimte maar buiten; op de hei of in het bos!

De gezichten achter Liefde voor TalentWij kunnen ons voorstellen dat je het belangrijk vindt om een ‘klik’ te hebben met ons. Daarvoor kun je hieronder jouw telefoonnummer achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen voor een telefonisch kennismakingsgeprek. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen wanneer het jou uitkomt! Je kunt ons bereiken via 06-50243003.