Coaching

Wij coachen en begeleiden teams in samenwerken en veranderingen. Hoe wij dat doen vind je hier. Maar zo nu en is het goed als één van je medewerkers behoefte heeft aan wat meer persoonlijke begeleiding. Je kunt ons hiervoor inschakelen. Persoonlijke omstandigheden, grote uitdagingen of moeite met veranderingen zijn bijvoorbeeld redenen om een individueel coachingstraject te starten.

Soms is het bijvoorbeeld even nodig om te achterhalen wat iemand belemmert waardoor hij of zij niet mee kan komen met de groep of wat haar of hem tegenhoudt om zich persoonlijk te ontwikkelen. Soms is de balans werk-privé niet goed, soms mist hij of zij het zelfvertrouwen, soms is het angst voor het onbekende, soms liggen de problemen op privé vlak.

Maar uiteindelijk heeft het betrekking op de persoon zelf. We staan dus ook stil bij wie de persoon is, wat hij/zij wil, over welke kwaliteiten hij/zij beschikt en welke stappen nodig zijn om persoonlijk te groeien.

van-benthem-en-van-keulen

“Steekwoorden die voor mij van toepassing zijn op de coaching van Mirjam: Luisterend oor, snel vinger op de zere plek, heldere uitleg, kordaat, inspirerend, open en spontaan. Kortom een geweldige coach!”

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Wij houden ze een spiegel voor, lekker ergens op de hei of in het bos. We wandelen ongeveer 1,5 uur en meestal doen we dat zo’n 3 keer.

De gezichten achter Liefde voor Talent

Wij kunnen ons voorstellen dat het belangrijk is om een ‘klik’ te hebben met ons. Daarvoor kun je hieronder jouw telefoonnummer achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen wanneer het jou uitkomt! Je kunt ons bereiken via 06-50243003.