Wat wij doen

Ondersteunend personeel

Wij zijn Mirjam & Alien en zorgen dat teams beter presteren. Daarbij richten wij ons specifiek op het trainen en coachen van ondersteunend personeel. Een groep die nog niet genoeg de aandacht krijgt die het nodig heeft, terwijl dat zo’n verschil kan maken. Ook zij moeten mee met de veranderingen van de organisatie maar vinden dat soms wel eens lastig. Door middel van coachen in groepsverband zorgen wij dat er snel resultaat wordt behaald voor het individu én voor het team.  

Leergang Leiderschap

Het vak van de ondersteuner verandert; er wordt tegenwoordig om een ander soort ondersteuning gevraagd: Pro-activiteit, oplossingsgericht, zelfsturend en klantgerichtheid zijn eigenschappen die steeds belangrijker worden. Voor veel medewerkers is deze verandering best lastig. Door middel van onze Leergang worden ze door ons goed begeleid om deze veranderingen te accepteren en daarop te anticiperen! Wij doorlopen met hen een aantal stappen:

Workshops

Wil je écht aan de slag met het team en een substantieel verschil maken, dan is de Leergang Leiderschap geschikt. Maar wil je feeling krijgen bij ons, de sfeer proeven en/of onze werkwijze uitproberen? Of een heel specifiek onderwerp aankaarten? Dan zijn Workshops daarvoor geschikt. Een ideale manier om een uitje voor je team te organiseren waarbij het niet alleen leuk is maar je ze ook nog eens iets meegeeft. Ongemerkt werken ze nl. aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Gratis sessies

Wij willen graag de kennis die wij hebben, delen met jou en/of jouw team. Dat doen wij door middel van gratis en interactieve kennissessies waarin kennis & ervaringen worden uitgewisseld. Er vinden ongeveer 4 van dit soort sessies plaats per jaar.

Coaching

Wij coachen en begeleiden teams in samenwerken en veranderingen. Hoe wij dat doen vind je hier. Maar zo nu en is het goed als één van je medewerkers behoefte heeft aan wat meer persoonlijke begeleiding. Je kunt ons hiervoor inschakelen. Persoonlijke omstandigheden, grote uitdagingen of moeite met veranderingen zijn bijvoorbeeld redenen om een individueel coachingstraject te starten.

Vaknieuws

Wij willen jou graag voorzien van actueel nieuws. Dit kunnen actuele ontwikkelingen zijn mbt. HR, leiderschap, management ondersteuning, de ontwikkelingen van de toekomst of artikelen die wij relevant vinden om met jullie te delen.

%d bloggers liken dit: