Johanneke Resoort – Maasstad Ziekenhuis – – Medewerker Maasstad Academie

Liefde voor Talent heeft voor ons in het kader van Secretaressedag een workshop ‘Van Werkdruk naar Werkplezier’ georganiseerd. Twee deskundige trainers die op een interactieve manier met de groep in gesprek gaan. Zij zijn in staat om te laten zien hoe de deelnemers de werkdruk kunnen ombuigen naar werkplezier.

Wieske Welbedacht – House of Lords – HR Manager

De dames van liefde voor talent hebben in april al een workshop voor ons verzorgd, maar blijven in gedachten! Leuke eyeopeners, sommige al jaren stiekem bekend bij mijzelf, maar door hen werden ze weer evennaar de voorgrond gebracht. Zelden zo een enthousiast, inspirerend en energiegevend team voor een workshop gehad. Niet alleen voor de ondersteuners binnen een bedrijf interessant, maar eigenlijk een aanrader voor elk team dat nog beter samen wil werken!

Joyce Krutzen – BDO Nederland- Manager Bedrijfsvoering

Alien en Mirjam hebben mijn team afgelopen maanden getraind. Wat een ontzettende mooie boost heeft dat ons als team gegeven. Op hun enthousiaste en spontane wijze hebben ze ons meegenomen op een reis om onszelf en elkaar (nog) beter te leren kennen. Ze hebben vanaf het eerste moment een vertrouwde en open sfeer weten neer te zetten. Met toegankelijke theorie die praktisch toepasbaar was vanaf de eerste dag. De training heeft ons als team verder gebracht, maar ik heb ook zeker veel persoonlijke groei gezien bij diverse teamleden. Een aanrader voor teams die meer met elkaar willen bereiken op een laagdrempelige en informele manier!

Karin van der Looy, Gemeente Utrecht – Adviseur Makelpunt

Namens de gemeente Utrecht kunnen wij uitsluitend enthousiast zijn over de prestatie van Liefde voor Talent. Met een nuchtere kijk op zaken, enthousiasme en een enorme drive weten ze hun kennis over te brengen en de deelnemers tot gerichte actie aan te zetten!

Jet den Boef, Dudok Wonen – Manager Support

Liefde voor Talent heeft de secretariële tak van mijn team een dag begeleid. Een effectieve dag, waarin o.a. door middel van het gebruik maken van diverse methodes al snel duidelijk werd dat we een team hebben waarin open gecommuniceerd wordt, vertrouwen is, dat goed op elkaar is ingespeeld en beseften hierdoor weer dat we als team zeker het verschil kunt maken!

Linda Jongsma, Hogan Lovells – HR Advisor

Wij hebben Liefde voor Talent gevraagd verschillende vaardigheidstrainingen te verzorgen voor onze secretaresses, dit hebben zij met aanstekelijk enthousiasme gedaan. Mirjam en Alien hebben bewezen hun trainingsdoelgroep uitstekend te kennen en hebben een goed trainingsprogramma neergezet!

Allen & Overy, Willemijn Gianotten – Educatie Specialist

Voor het secretaresse trainingsprogramma hebben Mirjam & Alien de competentiegerichte workshops verzorgd. Ze hebben een spontane en warme uitstraling en dat geeft de secretaresses het gevoel dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor hun persoonlijk verhaal- en ontwikkeling. We hebben op een fijne en inspirerende wijze iets moois opgestart. Mijn complimenten!

Anneke Geitenbeek, Eurocamp – HR Manager

Ik heb Liefde voor Talent gevraagd een workshop/ sollicitatietraining te organiseren voor een aantal van mijn collega’s die vanwege een reorganisatie hun baan kwijt zijn geraakt. Wij wilden hen graag een dag aanbieden waarin stil gestaan werd bij hun verlies, maar ook en vooral een dag waarin gekeken wordt naar een nieuw begin én naar de talenten van een ieder. Liefde voor Talent heeft dit prima opgepakt! Ik beveel Liefde voor Talent dan ook met ‘liefde’ aan iedere organisatie aan.

Peter Ravelli, Thermo Fisher Scientific – Customer Service Manager

Begin dit jaar heb ik een 2-daagse gedaan met Liefde voor Talent. Het werd tijd de medewerkers weer centraal te stellen. De theorie die Alien en Mirjam toepassen is uitermate geschikt voor een operationeel team die zich weer bewust gaan worden van hun eigen verantwoordelijkheden. De periode na de training laat zijn resultaten achter.