Workshop Innnoveren

Wat gaan we doen?

We staan stil bij de ontwikkelingen van het vak en de ontwikkelingen die gaande zijn in de maatschappij. Dat heeft impact op de organisatie en daarmee dus ook op de rol van de ondersteuner. Wat is de (veranderende) behoefte en past deze bij de ambitie die het team heeft of elk individu heeft?Daarna gaan we samen met het team brainstormen. Dit doen wij door middel van verschillende brainstormtechnieken met als doel; zo veel en snel mogelijk nieuwe ideeën genereren, beoordelen, selecteren en vervolgens verder uitwerken.

Resultaat

Deze workshop zorgt ervoor dat het team de ontwikkelingen signaleert die zich afspelen in hun vakgebied, daarop anticipeert en nadenkt over hun eigen bijdrage aan de organisatie. Wat heeft de organisatie nodig en hoe kunnen zij als team onze bijdrage hierin vergroten en het verschil maken? Het team zal met nieuwe energie en innovatieve ideeën weer aan de slag gaan.

Heb je een vraag over bovenstaande workshop? Wil je weten of deze workshop aansluit bij jouw vraag of de vraag in jouw team? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.

Recensie

De manier waarop jullie het brengen vind ik ontzettend leuk en goed. Jullie zijn een top team!

%d bloggers liken dit: