Workshop Grip op Werkdruk

Wat gaan we doen?

Aan de hand van een test brengen wij de werkdruk in kaart van elk individueel teamlid. Dit gaat over de as van 3 aspecten die van belang zijn bij werkdruk; de organisatie, de functie en de persoon zelf. Vervolgens delen jullie dit met elkaar want wat werkdruk is voor de één, wordt heel anders door zijn/haar collega ervaren. Nog belangrijker is na te gaan waar ieder teamlid zijn/haar werkplezier uit haalt en wat er dus moet veranderen om de werkdruk te verminderen. Vervolgens geven wij jullie de tools in handen die direct de volgende dag kan worden toegepast.

Resultaat

Deze workshop zorgt dat elk teamlid inzicht krijgt in hun werkdruk, stilstaat bij de oorzaken van deze werkdruk en concreet met tips aan de slag gaat.

Bewustwording, meer rust, meer tijd en meer balans in hun werk-privé balans is het resultaat! Door het aanbrengen van de juiste balans zitten ze lekkerder in hun vel en ervaren ze meer plezier in hun werk!

Heb je een vraag over bovenstaande workshop? Wil je weten of deze workshop aansluit bij jouw vraag of de vraag in jouw team? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.