Vakgebied

Jouw functie verandert, dat is wel duidelijk. Je zult het ongetwijfeld in de praktijk wel merken: minder werk, minder e-mail, minder telefoontjes, minder opdrachten….Dat komt omdat de puur uitvoerende administratieve taken worden overgenomen door technologie en de managers voor wie jij werkt zullen meer ‘self-supporting’ worden. Maar is dat erg? Nee hoor, want er komt iets anders voor in de plaats, mits je alert bent! Je moet alleen voor zorgen dat je weet te anticiperen op deze ontwikkelingen.

Hoe kun jij anticiperen op de ontwikkelingen in jouw vak?


Sommige bedrijven werken alleen nog maar in (tijdelijke) projectteams, sommige bedrijven laten de verantwoordelijkheden steeds meer bij de medewerkers zelf, sommige bedrijven verwachten meer van jou als ondersteuner en gaan ervan uit dat je vakinhoudelijk mee kunt denken in de thema’s zoals HR, marketing, juridisch en/of financieel. Kortom, er vindt een verschuiving plaats in jouw takenpakket. Maar welke ontwikkelingen zie jij graag tegemoet? Welke vind je totaal niet passen bij jou? Welke taken lijken jou leuk om op te pakken? Waar heb jij het meest affiniteit mee? En hoe kom je hier achter?

Hoe kunnen wij jou helpen?


Wij helpen jou wegwijs te maken in alle veranderingen die relevant zijn voor jouw (toekomstig) functioneren. Je ontdekt welke ontwikkelingen er zijn buiten de organisatie om, wat voor impact dit heeft op jou en jouw organisatie en je leert daarin keuzes te maken. Zelfbewust en vol zelfvertrouwen weet jij waar jij het verschil kunt maken. Na deze stap heb jij een goed inzicht:

  • Welke ontwikkelingen er gaande zijn in jouw vak
  • Wat de voor- en nadelen zijn van deze ontwikkelingen
  • Hoe je dit kunt toepassen in jouw organisatie
  • Hoe jij door deze ontwikkelingen meer kan bijdragen aan het resultaat van de organisatie
  • In de verschillende relevante netwerken en is je netwerk vergroot

gemeente-utrecht“Het was een prettige bijeenkomst. Jullie hebben je goed weten te verplaatsen in ons werk, ons team, de vehouding met onze teamleider en de aankomende reorganisatie. Jullie vind ik kundig en insprirend!“

Als je dé expert bent op het gebied van alle ontwikkelingen in jouw vak en je bent volledig op de hoogte van de wensen & behoeften van een organisatie en jouw bijdrage, dan ga jij het verschil maken! Jij zult opvallen en je onderscheiden. Jij bent de ontwikkelingen de baas! Nu is het tijd om alle know-how weer terug in de organisatie te laten vloeien, jouw kennis & ervaringen te delen zodat de rest van de organisatie ook kan groeien. Want je weet, de toekomst begint bij jou!

De gezichten achter Liefde voor TalentWil je eerst eens kennis maken met ons? Neem dan contact met ons via 06-50243003, wij komen graag langs voor een kennismaking! 

Gratis sessies


Wil jij eens onze gratis sessies bijwonen? Dan ben je harte welkom! Tijdens deze sessies ontmoet jij andere management ondersteuners en staat het delen van kennis & ervaring centraal. Het is een uitgesproken kans voor jou om in een ochtend te sparren met andere management ondersteuners, veel kennis & ervaring op te doen en met ons eens kennis te maken. Zien wij jou tijdens één van onze geplande gratis sessies?

%d bloggers liken dit: