JIJ

Wij geloven erin dat jouw bijdrage aan een team of organisatie het grootst is als jij je talenten kent en ze optimaal kan en mag inzetten. Dan ben jij namelijk op je best! En weet je wat zo leuk is? Iedereen heeft talenten! Iets waar je goed in bent en waar je in uitblinkt. Ja, ook jij! Kan jij bijvoorbeeld goed luisteren? Ben jij goed in organiseren? Zorgvuldig? Creatief? Kan jij goed plannen? Echt, iedereen heeft talenten, dat is onze overtuiging! Je hoeft ze dus niet te maken, je hoeft ze alleen maar te ontdekken.

Maar dat maakt je nog niet uniek…

Wat maakt jou uniek?

Wat minstens zo belangrijk is op zoek te gaan naar jouw drive, naar wat het is dat jou motiveert om dagelijks 100% te geven aan de organisatie waar je werkzaam voor bent. Als je deze twee factoren in kaart hebt gebracht, ben je al aardig op weg om als ondersteuner het verschil te maken. De laatste ingrediënten die ervoor moeten zorgen dat jij uniek bent en jij je onderscheid van de rest zijn de kennis en vaardigheden die jij hebt opgedaan.

MST“Hallo Mirjam en Alien, het waren twee leuke dagen! Ik vond het vooral leuk omdat de positieve dingen eens een keer benoemd werden in plaats van de negatieve. Ik denk dat dit zoveel meer energie geeft. Het was ook leuk door de manier waarop het gebracht werd. Jullie zijn ‘gewone’ benaderbare mensen, die iedereen op hun gemak kunnen stellen, kortom, prima!”

De combinatie van jouw talenten, jouw drive en jouw kennis & vaardigheden maakt jou uniek. Er is namelijk niemand anders met deze combinatie. De kunst is alleen om te ontdekken hoe die combinatie voor jou eruit ziet. En daar kunnen wij jou bij helpen!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij helpen jou om te ontdekken wat jou uniek maakt en hoe de combinatie van talenten, drive en kennis & vaardigheden er bij jou uitziet. Na deze stap heb jij een goed inzicht en weet jij goed te formuleren:

  • Waar jouw talenten liggen
  • Waar jij energie van krijgt
  • Wat anderen vinden dat jij goed doet
  • Hoe jij overkomt op anderen
  • Welke valkuilen op de loer liggen en hoe je hiermee omgaat
  • Wat het is dat jou in beweging zet
  • Wat jouw doel is
  • Wat jou uniek maakt

Dit is de allerbelangrijkste eerste stap die je moet nemen. Daar zijn wij van overtuigd. Het is de kern van waaruit je verder werkt. Je zal met een gezonde dosis zelfvertrouwen klaar zijn voor een volgende stap.

De gezichten achter Liefde voor Talent

Wil je eerst eens kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op via 06-50243003, wij komen graag langs voor een kennismaking!

Wat is een volgende stap?


Weet je al heel goed wat jou uniek maakt en weet jij inmiddels goed te verwoorden wat jouw bijdrage is en kan zijn? Dan is de volgende stap naar een succesvolle toekomst het in kaart brengen van hoe jij samenwerkt in een team en/of met een manager. Met welk type manager werk jij nou het liefst, binnen wat voor team kom jij het beste tot je recht, waar ligt jouw toegevoegde waarde in de samenwerking met anderen?.  Dit is de volgende stap.

%d bloggers liken dit: