Wie wij zijn

“Jij en ik, wij gaan het gewoon doen!” zeiden we 10 jaar geleden tegen elkaar! Niet langer nadenken, twijfelen of het de goede tijd wel is, maar gewoon gaan! Dat is wat ons ook wel écht typeert; actie gericht en niet blijven hangen maar vooruit kijken. En áls het spannend wordt, experimenteren en improviseren!

Wij krijgen heel veel energie van teams die in beweging komen, van mensen die persoonlijk groeien en meer plezier krijgen in de dingen die ze doen. Wij begrijpen het maar moeilijk dat je kunt blijven hangen in dingen die niet goed gaan, maar proberen altijd vooruit te kijken en oplossingen te zoeken. Op zoek te gaan naar wat wél werkt.

Teams bestaande uit verschillende mensen die met elkaar moeten samenwerken is wat ons bezighoudt, wat ons boeit en fascineert. De dynamiek tussen mensen en de ingesleten patronen van teams maken het nooit saai.

Wij zijn ook scherp wat onze eigen samenwerking betreft en daardoor blijven we onszelf continue ontwikkelen en dagen we elkaar en onszelf uit soms eens even uit die comfort zone te stappen. Dat gaat vaak goed en leidt vaak tot verrassende inzichten maar het gaat ook niet altijd goed. Maar hé, daar leer je weer van, toch? Met die insteek geven wij ook onze trainingen. En met lol, heel veel lol! Want lachen geeft energie en werkt aanstekelijk en daar zijn wij heel goed in!

Ben je nieuwsgierig naar ons? Klik op de video waarin wij ons aan jou voorstellen!