Over ons

Wie wij zijn

“Jij en ik, wij gaan het gewoon doen!” zeiden we 10 jaar geleden tegen elkaar! Niet langer nadenken, twijfelen of het de goede tijd wel is, maar gewoon gaan! Dat is wat ons ook wel écht typeert; actie gericht en niet blijven hangen maar vooruit kijken. En áls het spannend wordt, experimenteren en improviseren!

Wij krijgen heel veel energie van teams die in beweging komen, van mensen die persoonlijk groeien en meer plezier krijgen in de dingen die ze doen. Wij begrijpen het maar moeilijk dat je kunt blijven hangen in dingen die niet goed gaan, maar proberen altijd vooruit te kijken en oplossingen te zoeken. Op zoek te gaan naar wat wél werkt.

Waar wij in geloven

Digitalisering, robotisering, minder mensen, zelfsturing, samenvoegingen, reorganisaties….Het zijn allemaal zaken waar iedereen in het bedrijfsleven mee te maken heeft, maar zeker ook ondersteunend personeel. Dat geeft helaas vaak onrust want niet iedereen gaat makkelijk mee in alle veranderingen. Niet iedereen is hetzelfde.

Wij geloven erin dat je juist nú met je team aan de slag moet. Stilstaan bij de ontwikkelingen die gaande zijn en kijken naar de uitdagingen die het biedt. Want de digitalisering hoeft niet persé als bedreiging gezien te worden, maar biedt juist volop mogelijkheden en kansen!

Waar wij trots op zijn

Wij zijn trots op de vele teams die wij hebben begeleid in de afgelopen 10 jaar. Er zaten teams bij die al een hecht team waren en die zich meer wilden profileren binnen de organisatie, er zaten teams bij waarbij het eigenlijk best aardig ging, maar waar de communicatie toch te wensen overliet en er zaten teams tussen waar veel gedoe was en de sfeer totaal was verpest.

Het geeft ons telkens weer een boost als wij met het team de juiste stappen hebben gezet en de doelstellingen zijn behaald. Vaak is het team in beweging gekomen en hebben ze weer nieuwe energie. En wij ook!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: