Virtual Assistants willen meer!

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Dat geldt ook voor de technologische mogelijkheden waardoor het vak van management ondersteuner enorm is veranderd en nog steeds aan het veranderen is. 

Veel management ondersteuners zijn de dupe van deze ontwikkelingen omdat hun werk voor een groot deel kan worden geautomatiseerd en méér met minder mensen mogelijk wordt.

Maar deze technologische vernieuwing biedt ook weer kansen voor degenen die plaatsonafhankelijk en/of tijdsonafhankelijk willen werken en gehoor willen geven aan hun behoefte om voor verschillende opdrachtgevers te willen werken. De technologie biedt hen deze mogelijkheden omdat werk gemakkelijk op afstand kan worden verricht. Én je kunt je tijd zelf indelen, oftewel je bent eigen ondernemer als Virtual Assistant!

Wij vroegen ons af…hoe vergaat het hen? Wat zijn de beweegredenen dat ze Virtual Assistant zijn geworden, hoe komen ze aan opdrachten, hoe tevreden zijn ze met de hoeveelheid opdrachten en meer… We hebben daarvoor een enquête uitgeschreven en zijn erg blij met de input die veel Virtual Assistants hebben gegeven.

En één van de conclusies die wij hebben getrokken is dat hoewel zo’n 50% van de VA’s tevreden is met de opdrachten, ze niet altijd even tevreden zijn over het aantal uren dat ze maken. Ze willen meer, ze kunnen meer.

Wil jij een kopie van de uitkomsten van deze enquête? Dat kan. Je kunt ‘m hier downloaden. Veel plezier ermee!

%d bloggers liken dit: