Kennis – Innovatie

presentatie-bruggink-van-der-velden-1-638Op 19 mei 2015 organiseerden wij een innovatie sessie bij Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV); een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook de secretaresses! Met zo’n 20 deelnemers kijken we terug op een geslaagde ochtend!

Semco-stijl
Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV) is een bedrijf wat werkt à la Semco-stijl, gebaseerd op de ideeën van Ricardo Semler. BvdV is een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook de secretaresses! Daarvoor wordt inzet, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gevraagd. Dat kan een omslag maar ook een uitdaging zijn! Er kunnen taken wegvallen en taken bijkomen in ruil voor efficiency en werktevredenheid. Maar welke taken dan? Waar te beginnen? En hoe te beginnen?

Connie en Zoë deelden hun kennis en ervaring
Connie Weber en Zoë van Hattum zijn twee secretaresses die bij BvdV werkzaam zijn. Tijdens een interactieve kennissessie vertelden zij de deelnemers hoe het is om in zo’n organisatie te werken. In een organisatie waarin ook secretaresses de vrijheid krijgen om zelf het werk in te richten. Zij gaven ons inzicht in waar hun werkzaamheden uit bestaan, waar ze tegenaan lopen en gaven allerlei inzichten. Inzichten die jij nodig hebt om te werken aan jouw richting, ambitie en toekomst!

Zie hieronder een impressie van de ochtend!

BvdV- een bedrijf dat werkt a la Semco-stijl

 

%d bloggers liken dit: