Kennissessie – Advocatuur – 25 september 2018

kennis sessie clifford chance.png

Op 25 september 2018 van 15.30 uur tot 17:30 uur organiseerden wij, samen met Clifford Chance, een kennissessie voor alle management ondersteuners. Heb je wel eens gehoord van een Billing Coördinator, Continuous Improvement Expert of een Innovation Partner?

Het zijn allemaal hele interessante functies die worden ingevuld door secretaresses binnen Clifford Chance en/of succesvol worden uitgevoerd, juist door een goede ondersteuning van een secretaresse!

Door veranderingen in de maatschappij, verandert ook de advocatuur en veranderen de werkzaamheden dus logisch dat je als secretaresse mee moet in de veranderingen. Je werkt niet meer 1:1 voor een partner of advocaat dus zul je ook minder inhoudelijk op de hoogte zijn en nieuwe generaties advocaten doen steeds meer zelf. Kortom, jouw functie is er waarschijnlijk op het eerste gezicht niet leuker op geworden.

Toekomstige skills bij Clifford Chance
Maar hoe kun je het werk toch nog boeiend en uitdagend blijven houden? Dit kun je doen door pro-actief te zijn, mee te denken en het leuke werk naar je toe te halen. Hoe je dit voor elkaar krijgt en welke skills nodig zijn om als secretaresse ook in de toekomst van waarde te zijn, kwam je te weten op 25 september 2018 van 15.30 tot 17.30 uur.

Een aantal secretaresses en voormalige secretaresses (inmiddels in een andere rol) van Clifford Chance vertelden precies wat ze doen, waar hun (nieuwe) werkzaamheden uit bestaan, hoe ze dit hebben aangepakt en hoe zij zich nog verder hebben ontwikkeld.

Gratis en interactief
Tijdens een gratis en interactieve kennissessie, hebben en we stilgestaan bij de toekomstige skills van secretaresses in de advocatuur. De sessie was interactief, dat wil zeggen dat er veel ruimte was voor vragen, discussies en de vragen die jij vooraf had, kon je voorafgaand aan de sessie stellen zodat de sessie op actuele behoeften kon worden afgestemd.

%d bloggers liken dit: