Inspireer – Samen werken aan de toekomst!

CollageDonderdag 31 maart 2015 stond in het teken van de toekomst en de veranderingen die dat met zich meebrengt. We organiseerden een inspireer sessie waarin secretaresses met elkaar konden sparren, ervaringen konden uitwisselen en geïnspireerd werden om te anticiperen op de ontwikkelingen van de toekomst.

In ons dagelijks werk zul je als management ondersteuner ongetwijfeld ervaren dat het werk verandert; veranderingen die worden veroorzaakt door onder meer de digitalisering van onze maatschappij. Het gevolg is dat ons vak verandert en dat banen minder zeker zijn.

Daarom is het noodzakelijk dat we actief bezig zijn met de toekomst van ons werk, dat we zelf de regie nemen over onze loopbaan. De centrale vraag daarbij is: Wat kan ik zelf doen om te anticiperen op de ontwikkelingen van de toekomst?

Tijdens een inspireer sessie gingen een aantal management ondersteuners met elkaar in gesprek over de toekomst en de impact die dat heeft op een ieder.

  • Wat zijn de meningen van andere management ondersteuners mbt de ontwikkelingen in ons vak?
  • Welke ervaringen hebben zij in hun bedrijf?
  • Hoe gaan zijn er mee om?
  • Hoe kun jij je voorbereiden op de toekomst?
  • Waar liggen jouw kansen?
  • Waar liggen voor jou de uitdagingen?

De sessie vond plaats in Kasteel Woerden en met een mooi aantal management ondersteuners hebben we elkaar weten te inspireren, hebben er mooie gesprekken plaats gevonden, zijn inzichten gekomen en zijn netwerken vergroot. Kortom, een top middag op een top locatie!

Hieronder vind je een impressie.

Collage

%d bloggers liken dit: