Innovatie Sessie – Advocatuur – 29 mei 2018

semco-stijl

Op 29 mei 2018 organiseerden wij voor de 2e keer een innovatie sessie bij Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV); een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook de secretaresses!

Hoe is het om voor het slimste bedrijf van 2014 te werken? Bij een advocatenkantoor dat werkt volgens het democratische model, gebaseerd op de ideeën van Ricardo Semler?

Semco-stijl
Bruggink & Van der Velden Advocaten en Belastingadviseurs (BvdV) is zo’n bedrijf. Een advocatenkantoor waarin iedereen wat te zeggen heeft en meedeelt in de winst. Ja iedereen, dus ook jij als secretaresse! Daarvoor wordt inzet, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gevraagd. Dat kan een omslag maar ook een uitdaging zijn! Er kunnen taken wegvallen en taken bijkomen in ruil voor efficiency en werktevredenheid. Maar welke taken dan? Waar te beginnen? En hoe te beginnen?

Connie en Zoë delen hun kennis en ervaring
Connie Weber en Zoë van Hattum zijn twee secretaresses die bij BvdV werkzaam zijn. Tijdens een interactieve kennissessie vertelden zij hoe het is om in zo’n organisatie te werken. In een organisatie waarin ook secretaresses de vrijheid krijgen om zelf het werk in te richten. Waar hun werkzaamheden uit bestaan, waar ze tegenaan lopen en deelden met ons hun inzichten. Inzichten die de overige secretaresses nodig hadden om te werken aan richting, ambitie en toekomst!

Dat wil je toch niet missen? Kom op 29 mei 2018 van 10:00 uur tot 12.00 uur naar Bruggink & Van der Velden Advocaten & Belastingadviseurs.

%d bloggers liken dit: