Tijd voor nieuwe energie!

Waarom werk jij eigenlijk nog voor jouw bedrijf? Waar kom jij je bed voor uit? Waar krijg je energie van? Het zijn een paar vragen die wij tijdens ons programma aan de deelnemers stellen. Vragen die aanzetten tot denken. Zo halverwege dit jaar hebben we deze vragen ook eens aan ons zelf gesteld. En met name de vraag ‘Geven wij elkaar nog genoeg energie en geeft het werk ons nog genoeg energie?’

Al snel moesten wij toegeven dat dit niet meer zo het geval was en dat wij beide hetzelfde gevoel ervaarden; het gebrek aan energie. Ook niet heel gek na meer dan 10 jaar samen een bedrijf te hebben. Wat nu?

Wij besloten om op zoek te gaan naar werkzaamheden ‘voor erbij’, iets waar wij nieuwe energie van zouden krijgen. Nieuwe energie waar Liefde voor Talent weer profijt van kan hebben. Dat ging sneller dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken. Wij liepen al snel tegen mooie uitdagingen aan. Helemaal in het verlengde van wat wij vanuit Liefde voor Talent doen, hebben wij iets gevonden.

Mirjam is part-time begonnen als Recruiter en Mede -eigenaar van Puk & Lola Recruitment, een werving- en selectiebureau specifiek voor management ondersteuners, zie website.

Alien is part-time begonnen als People Manager bij Macaw en coacht, begeleidt en ontwikkelt een team van 30 ICT consultants, zie website.

De kennis en ervaring die wij opdoen, kunnen wij weer heel goed inzetten voor Liefde voor Talent, dus ├ęcht een win-win situatie. En met onze energie? Die zit wel goed, we hebben beide weer boordevol energie!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: