Anouk en haar heldinnen!

Inspirerende video’s. Sommige vallen je op, blijven je bij. Meestal zijn dat de video’s die je meenemen in jouw beleving, die emoties oproepen, die je aan het denken zetten en iets met je doen.

Wij vragen wel eens deelnemers naar hun Helden; een persoon die zij waarderen, waar zij bewondering voor hebben, waar zij wat van kunnen en willen leren; dit kunnen bekende personen zijn, maar ook personen die dichtbij hen staan, zoals moeder, vader, zoon, dochter, buurvrouw etc.

Anouk spreekt in deze waanzinnig mooie clip haar waardering uit voor veel vrouwen over de hele wereld. Ze brengt hiermee een ode aan de vrouwen, haar heldinnen, die verschil maakten, en nog steeds maken.

Ze kroop ervoor in de huid van vrouwelijke feministen en wereldverbeteraars Michelle Obama, Prinses Diana, Alexandria Ocasio-Cortez, Serena Williams, Audrey Hepburn, Frida Kahlo, Oprah Winfrey, Marina Abramović, Amelia Earheart, Jeanne d’Arc, Coco Chanel, Meghan Markle, Jacinda Ardern, Tarana Burke, Marie Curie, Emma González, Mona Lisa, Wangari Maathai, Nefertiti, Florence Nightingale, Naomi Parker, Rosa Parks, Sally Ride, Wilma Rudolph, Margaret Thatcher, Moeder Teresa, Sojourner Truth, en Malala Yousafzai.

Bekijk ‘m hier!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: