“Het is net een huwelijk!”

“Het is net een huwelijk, we moeten er aan blijven werken”. Dat zeggen we wel eens tegen elkaar. Want soms gaat het niet vanzelf en moeten wij er ook keihard aan trekken. En dat betekent in de praktijk dat we ons kwetsbaar opstellen, dat we elkaar feedback geven, ook als dat soms ongemakkelijk of confronterend is. En net als in een huwelijk, begint en eindigt het bij vertrouwen. Het is gewoon nodig om als topteam te functioneren. Hoe zit dat bij jou? Functioneert jouw team als een topteam of neem je eigenlijk genoegen met ‘redelijk’?

Wil jij inzicht krijgen in het functioneren van jouw team en weten hoe ver jouw team op weg is om als een super team te opereren? Organisatieadviseur Patrick Lencioni benoemt 5 grote frustraties van teamwork waarmee teamleden vaak worstelen. Én wat je daar aan kunt doen. Maak deze korte test over jouw team en ontvang de uitslag inclusief informatie en aanbeveling.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: