Waarden

Vorige maand bestonden wij als Liefde voor Talent maar liefst 10 jaar. Dit was een mooi moment om eens stil te staan bij ons succes, ons gemeenschappelijk doel en onze gemeenschappelijke drijfveren. Wat heeft ons afgelopen jaren gemotiveerd was de centrale vraag die wij ons stelden. We hebben dit gedaan a.d.h.v. onze kernwaarden. Onze belangrijkste waarde verschilde, maar de andere 2 waarden kwamen overeen. Wij kwamen dus op een gezamenlijke top 4: Avontuur, Intuïtie, Energie & Humor.

Jouw kwaliteiten zeggen iets over hoe jij dingen doet. De waarden die jij belangrijk vindt, geven aan waarom jij de dingen doet. Het is dus best belangrijk er achter te komen welke waarden voor jou belangrijk zijn. En als je ze dan in kaart hebt gebracht, te bedenken of ze overeenkomen met jouw werk en/of levensstijl. Wat zijn jouw Top-3 Waarden? Inspiratie om te komen tot je Top 3? Klik dan hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: